Summa sidvisningar

söndag 23 september 2012

Looken är viktig! Snygghet över vinner allt.

Berry Fit Company
Berry Fit Med massor av Swarovski kristaller 
Den som påstår att kläder, paddar och utrustning över lag inte spelar någon roll hur den ser ut den har fel. Western ryttare som tävlar är medvetna om färger och färgval den där lilla färgcirkeln finns nog i varje westernryttares bakficka i smyg. Vi på Larum Häst & Foder har inte specialiserat oss inom de grenarna men kommer på sikt att bygga upp med kläder och detaljer även där. Ännu så länge så importerar man många gånger billigare själv efter som det inte går att ta hem jätte volymer, men nog om det nu ska vi prata kläder, bling, silver och färg!

Image of Hot Pink Showmanship Set 
Lisa Nelle 
För Halter klasser gäller det att man har kavaj och byxa ej jeans helst men som man är det lite mer accepterat att bära jeans i dessa klasser men som dam tänk på att ha ett par "finbyxor" som är i samma färg som din kavaj så glöm inte att kolla att tex den svarta nyansen på kavaj och byxa är densamma detta gäller även andra färger så klart. Tänk även på vilken färg hästen har så att du klär dig i en färg som passar till hästens färger. Sedan vad det gäller stilen på din jacka/kavaj där är det ditt mod som sätter stopp det finns en hel uppsjö av olika jackor/kavajer i USA dom kostare en slant så det blir lätt att den återanvänds flera gånger så tänk både en och två gånger innan du köper. Är man riktig kreativ så kan man köpa mönster och testa att sy själv.

Image of Pink Palms Horsemanship Shirt
Lisa Nelle
Ett budget tipps är att köpa en skjorta på H&M eller något annat billigt i en färg beställ sedan hotfix i något mönster du gillar eller designa ett själv det kan man göra hos endel, då är det bara till och stryka på sedan är skjortan klar och du kan ha fixat en tävlingsskjorta som är ur snygg för under 150kr om du har tur med lite REA.. Så man kan fixa mycket själv.

Jag Personligen är inte jätte duktig på pleasure och Halter klasser eller de klasser där man använder dessa skjortor man kan ju självklart ha dom i övriga klasser också men om det är någon ryttare som ni önskar ett specifikt inlägg av skicka ett meddelande så ska vi se om vi får tag i den personen och ställa frågan, Vore super kul! så kom med förslag!!!

Håret är också viktig! Jag personligen har svårt för hästsvansar till höger och vänster som ser ovårdade ut efter en halvdag, när man för övrigt har en snygg outfitt. Har man kort hår så kan man inte göra så mycket men med långt hår gör en hår knut med hjälp av en Hair Donut om ni inte är så duktiga på att fixa en själva och den sitter faktiskt helt ok. Man kan även fästa dekorationer i håret det blir riktigt snyggt och ser stiligt ut!

Den är faktiskt lättare än man tror att få dit sätt den lågt i nacken så hatten också får plats. Kicks, Glitter och H&M har sådana donuts.

Sedan finns det snygga spännen och dekorationer att sätta i håret, ut och frossa på denna sidan Light in the box där finns allt!! Men vill man komma billigt undan och fixa allt smidigt så är det Glitter och Kicks som är mit hetaste tipps,  dom brukar ha roliga billiga saker om vi har några Dressyr ryttare som läser i bloggen så kan jag tippsa om att hår "skruvarna" fungerar toppen i knoppad man. Nu är det ju inte förbjudet att ha hästsvans självklart de e bara min personliga åsikt.
Jag kommer till att lägga ett inlägg specifikt på hästens look senare. men nu är det ju dig vi tänker på snart är det ju SM och då vill man vara snyggast eller hur?//Mia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar